"Teknoloji Fakültesi 2021 Yılı Hedefler ve Kazanımlar" Toplantısı Yapıldı.

"Teknoloji Fakültesi 2021 Yılı Hedefler ve Kazanımlar" sunumu 4 Ocak 2022 tarihinde Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi B Salonu'nda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hilmi TOKER  tarafından fakültemiz tüm akademik ve idari personeli ile 2021 yılında "TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" ve "TÜBİTAK 2209/B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında projeleri kabul edilen öğrenciler ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hilmi TOKER'in "Teknoloji Fakültesi 2021 Yılı Hedefler ve Kazanımlar" sunumu devamında OR-GE Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GEÇGEL, Üniversitemiz Teknik Eğitim Fakültesi, Mobilya ve Dekorasyon Eğitimi Bölümü mezunu olduğunu ve Üniversitemiz mezunu olmaktan onur duyduğunu dile getirip öğrencilere hayat tecrübelerini ve OR-GE Grup AŞ firmasının bu günlere gelme hikayesini paylaşmıştır.

Dekanımız Prof. Dr. Hilmi TOKER ve OR-GE Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GEÇGEL'in konuşmaları ardından 2021 yılında "TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" ve "TÜBİTAK 2209/B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında projeleri desteklenmeye değer bulunan öğrencilere (24 Proje-28 Öğrenci) OR-GE Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GEÇGEL tarafından başarı belgeleri verilmiş olup, ilgili firma tarafından öğrencilere proje başarısı nedeni ile verilen "Burs Desteği"ne ilişkin hediye çeki ile toplu fotoğraf çekilmiştir.

"Teknoloji Fakültesi 2021 Yılı Hedefler ve Kazanımlar" sunumu tarihinde yoğun programına rağmen aramızda bulunması bizi mutlu eden Üniversitemiz Rektörü sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK tarafından üstüste 2 yıl (2020 ve 2021 yılları) "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesine girme başarısı gösteren Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü, Jeotermal Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ali KEÇEBAŞ ve 2021 yılında TÜBİTAK 2209/A ve TÜBİTAK 2209/B Programları kapsamında projeleri kabul edilen öğrencilerimize burs sağlayan OR-GE Grup AŞ firması Yönetim Kurulu Başkanı sayın Ahmet GEÇGEL'e plaket takdim edilmiştir.    

Ayrıca 2021 yılında "Eğitim Faaliyetleri" alanında öne çıkan öğretim üyelerimiz; Prof. Dr. Ali KASAL, Dr. Öğr. Üyesi Güncel SARIMAN ve Doç. Dr. Tolga URAL, "Dış Destekli Proje Faaliyetleri" alanında öne çıkan öğretim üyelerimiz; Prof. Dr. Osman GÖKTAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Gürcan ÇETİN ve Dr. Öğr. Üyesi Durmuş KARABACAK ve "Bilimsel Yayın Faaliyetleri" alanında öne çıkan öğretim elemanlarımız, Arş. Gör. Dr. Tolga KUŞKUN, Doç. Dr. Serkan BALLI, Arş. Gör. Dr. Emine Yağız GÜRBÜZ hocalarımıza sağladıkları katkılardan dolayı "Başarı Belgeleri" Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK tarafından verilmiştir. Fakültemiz 2021 yılı hedeflerine ulaşmasında katkısı olan tüm akademik ve idari personelimize "Teşekkür Belgesi" takdim edilmiştir. Tören sonunda Üniversitemiz Rektörü sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK'in katılımları ile "Teknoloji Fakültesi Aile Fotoğrafı" çekilmiştir.

Haber ile İlgili Bağlantı Adresleri (Tıklayınız)
2021 yılı Hedefler ve Kazanımlar Sunumu
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları
TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
TÜBİTAK 2209/B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Son Güncelleme Tarihi : 09.03.2022 20:21 Okunma Sayısı : 1204

Son Haberler