Öğrencilerimizden Çifte Başarı

Türkiye'nin en büyük Siber Güvenlik Konferansı "HACKTRICK"te düzenlenen "Game of Pwners CTF (Capture The Flag) yarışmasında dördüncülük" ve "IGÜCTF 24 Siber Güvenlik Yarışması’nda üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attılar!

Fakültemiz Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Abdullah Can ÖZ, Ümmü VARLI ve Zeliha BAYSAL ile Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Zeynep Meryem SERTGÖZ'den oluşan MSKÜ Takımı ilk olarak Ankara'da bulunan "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu"nda düzenlenen yarışmada 8 saat boyunca mücadele vererek dördüncü oldular. Sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Siber Güvenlik Topluluğu (İGÜ Siber) tarafından organize edilen Capture The Flag (İGÜCTF) 24 yarışmasına katılan öğrenciler, 12 saat süren çevrimiçi mücadele sonunda 7405 puanla 86 takım arasından 3. olmuşlardır.

Siber güvenlik bilgi ve becerilerini ortaya koyarak zorlu görevleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz, yarışma süresi boyunca kesintisiz bir performans sergileyerek, gösterdikleri azim ve yetenekle büyük bir başarı ortaya koydular.

Öğrencilerimizin bu başarısını kutluyor, başarılarının diğer tüm öğrencilere ilham olmasını diliyoruz. 
 

Son Güncelleme : 09.10.2024 12:54 Okunma Sayısı : 169

Son Haberler