Marka Ders Başarımız Sosyal Medya Platformunda Firma Kanalı ile Duyuruldu

Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Ders Programında yer alan “ESM 3555 Viessmann Bireysel ve Endüstriyel Enerji Sistemleri” dersine ilişkin duyuru viessmann_turkiye kullanıcısı tarafından sosyal medya platformu üzerinden "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Viessmann arasında imzalanan "Marka Ders" programı adı altında Viessmann-Bireysel ve Endüstriyel Enerji Sistemleri kapsamında fotovoltaik dersleri şirketimizin proje şatış müdürü Burak Bulut tarafından gerçekleştirildi." açıklaması ile duyuruldu.

Üniversitemizde "Marka Ders" fikrini ortaya atan ve öncülük eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK başta olmak üzere emeği geçen tüm üniversitemiz çalışanları ile partnerimiz firma Viessmann çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

Sosyal Medya Duyurusu (PDF) Formatı
Sosyal Medya Duyurusu Bağlantısı