İş'te İletişim İş'te İstihdam

Fakültemiz ile İŞKUR Muğla İşbirliğinde 17 Aralık 2021 tarihinde Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi D Salonunda "İş'te İletişim İş'te İstihdam" başlıklı etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında İŞKUR Muğla Müdürü H. İlyas SARIYERLİ, İş Kulübü Lideri Selma UYSAL ve Engelli İş Koçu Aysun DUYAN tarafından öğrencilerimize tecrübeleri ve iş dünyasına ilişkin tavsiyeler aktarılmış ayrıca İŞKUR Muğla faaliyetleri öğrencilerimiz ile paylaşılıp öğrencilerimiz ilgili kuruma davet edilmiştir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hilmi TOKER'de iş hayatına ilişkin tavsiyelerini aktarmış iş dünyasında rekabetin çok çetin olduğunu ve öğrencilerimizin kendilerinin iyi yetiştirmeleri gerektiğini söylemiştir. Program İŞKUR Muğla Temsilcilerine Dekanımız Prof. Dr. Hilmi TOKER tarafından plaket takdimi ile sona ermiştir.

İş'te İletişim/İş'te İstihdam Etkinlik Afişi

Son Güncelleme Tarihi : 25.02.2022 16:59 Okunma Sayısı : 966