Fakültemiz Öğretim Üyelerinin “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" Listesi Başarısı

Stanford Üniversitesi’nden bilim insanlarının, her yıl gerçekleştirdiği çalışma ile dünyanın en etkili bilim insanlarını sıraladığı son liste bilimsel, teknik ve tıbbi içerik konusunda uzmanlaşmış Hollanda merkezli yayıncılık şirketi ELSEVIER tarafından yayımlandı.

Dünya genelinde bilim insanlarının bilimsel üretkenliklerine ve çalışmalarının kalitesine göre sıralandığı liste “kariyer boyu etki” ve “yıllık etki” olmak üzere iki kategoride hazırlandı.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Keçebaş “Kariyer Boyu Etki” kategorisinde Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesinde yer aldı. Listenin “Yıllık Etki” kategorisinde ise Prof. Dr. Ali Keçebaş ve Doç. Dr. Utkucan Şahin yer aldılar.

Öğretim üyesi hocalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme : 07.10.2024 22:33 Okunma Sayısı : 205