Vefat

Fakültemiz Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi olup, Fen Bilimleri Enstitüsü, Enstitü Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Doç. Dr. Ertan ÖZEN'in babası ve İlahiyat Fakültesi'nde görevli Bilgisayar İşletmeni Ece KIRLI ÖZEN'in kayın babası Mustafa ÖZEN hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhumun cenaze namazı bugün öğle namazını müteakip Karşıyaka'da bulunan Hatice Bahriye Yağcı Cami'sinde (Karşıyaka Esin Sitesi, Bülent Ecevit Caddesi Üzeri)  kılınacak olup, cenazesi memleketi Manisa Sarıgöl'de İkindi vakti sonrasında toprağa verilecektir.

Fakülte olarak merhuma Cenabı Allah'tan rahmet çalışma arkadaşlarımız başta olmak üzere, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 24.01.2023 13:14 Okunma Sayısı : 1095