Teknoloji Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Uğur AYVAZ’ın TEKNOFEST Başarısı

İstanbul Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar ve Tekstil Mühendisliği Bölümlerinin ortak çalışması ile kurulan ve yürütücülüğünü aynı üniversite öğretim üyeleri Doç. Dr. Gökhan İnce ve Doç. Dr. Özgür Atalay’ın yaptığı Soft Sensors Lab (http://softsensorslab.itu.edu.tr/) bünyesindeki yer alan SofTex Team çalışma grubu (Doktora eğitimi için görevli olarak İstanbul Teknik Üniversitesi’nde bulunan Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü, Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Uğur AYVAZ’ın içinde bulunduğu grup) TEKNOFEST 2021’den ödül ile döndü.
 
Soft Sensors Lab bünyesindeki yer alan SofTex Team (Uğur AYVAZ, Kadir Özlem, Ayşe Feyza Yılmaz, Ali Emre Öztaş) takımı “Tekstil Tabanlı Sensörler Kullanılarak Gerçek Zamanlı Aktivite ve Kalp Atış Hızı Tespiti” projesi ile TEKNOFEST 2021 İletişim Teknolojileri Yarışmasında üçüncülük elde etti.
 
Sayın hocamız Arş. Gör. Uğur AYVAZ ve onun nezhinde SofTex Team grubunda yer alan tüm öğretim üyeleri ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.  






 

Son Güncelleme Tarihi : 08.10.2021 19:21 Okunma Sayısı : 1919

Son Duyurular