2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Başvuruları (Başka Üniversiteden Alınacak Dersler İçin) Duyurusu

Sayın Öğrencilerimiz;

2022-2023 Eğitim Öğretim Yaz Okulu Döneminde Üniversitemizde açılmayan dersleri başka üniversitelerden almak isteyen öğrencilerimizin yaz okulu taleplerine ilişkin form dilekçesini belirtilen şekilde (belge biçiminde değişiklik yapılmadan doldurulması ve PDF şeklinde kayıt edilerek öğrenci @posta.mu.edu.tr uzantılı adresi ile) öğrencileri ile iletişim için kullanılan, teknoloji@mu.edu.tr   ogrenci.teknoloji@mu.edu.tr    teknoloji@posta.mu.edu.tr  adreslerinden birine göndermeleri gerekmekte olup, dilekçe asıllarının da Fakültenin Posta adresine (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi; Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi, Kötekli Yerleşkesi-Kötekli Mahallesi 48170-Menteşe/MUĞLA)
 gönderilmesi gerekmektedir.

Yaz Okulu Başvuru Dilekçesi (Başka Üniversitelerden Alınacak Dersler İçin)

Son Güncelleme Tarihi : 10.07.2023 12:39 Okunma Sayısı : 559