Öğrenci Erkek Basketbol Takımımızın Başarısı

27. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Öğrenci Erkek Basketbol Turnuvası'nda "Teknoloji Fakültesi Erkek Öğrenci Takımı" şampiyonluğa ulaşmıştır. Şampiyonluk ödüllerini Rektörümüz sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK'in elinden alan öğrencilerimiz Umuk Berk ATAK, Baran ARMAĞAN, Samet CEBECİ, Hakan COŞKUN, Mehmet Arda SAYIN, Muhammed Kaan ALAGÖZ, Güney TARAN, Sertaç İĞBAR, Burhan GÜNGÖR, Kutay ADIGÜZEL, Meriç AĞÇAGÜL, Barış BOZTAŞ ve antrenör/idari sorumlu Arş. Gör. Dr. Tolga KUŞKUN'u göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederiz.

Bu süre zarfında öğrencilerimize desteklerini hiç esirgemeyen Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hilmi TOKER başta olmak üzere tüm fakültemiz çalışanlarına teşekkür eder, başarıların önümüzdeki yıllarda da sürmesi dileğiyle takımımıza mutluluklar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 20.07.2022 19:12 Okunma Sayısı : 1368