2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı "Oryantasyon Programı" Yapıldı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında fakültemize kayıt yaptıran öğrenciler için 03 Ekim 2022 tarih 14:00-17:00 saatleri arasında "Oryantasyon Programı" düzenlenmiş olup, etkinlik ile öğrencilerimizin fakültemiz ve bölümlerimize uyum sağlaması hedeflenmiştir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hilmi TOKER'in açılışı konuşması ile başlayan etkinlikte tanıtım filmlerinin ardından sırası ile eğitim öğretim ve yönetmelikler ile ilgili olarak Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gürcan ÇETİN, bölümlerimiz ile ilgili olarak ise Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet YENİOCAK, Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman ÖZKARACA, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali KEÇEBAŞ tarafından sunumlar yapılmıştır.

Öğrenci Değişim Programları konusunda Öğr. Gör. Ahu ERİK, Sürdürülebilir Kampüs konusunda Dr. Öğr. Üyesi Volkan Ramazan AKKAYA, Engelsiz Kampüs konusunda Dr. Öğr. Üyesi Emine Yağız GÜRBÜZ ve Sıfır Atık konusunda ise Doç. Dr. Çağdaş GÖNEN tarafından öğrencilere bilgilendirme sunumları yapılmıştır.   

Toplantıya katılan öğrencilerimiz ve sunumları yapan öğretim elemanlarımız ile etkinlik konusunda emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür eder, 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz ve tüm paydaşlarımız için başarılı geçmesi konusunda temennilerimizi sunarız.

Etkinlik Afişi (Tıklayınız)

 

Son Güncelleme Tarihi : 20.10.2022 12:05 Okunma Sayısı : 966

Son Haberler