TeknoFest 2021 Proje Çağrısı (Son Başvuru Tarihi 28.02.2021)

Sevgili öğrenciler,
 
Bilginizi, becerinizi, yaratıcılığınızı ve potansiyelinizi akademik, sosyal ve yakın gelecekteki iş çevrenize kanıtlanabilir şekilde ispat edebileceğiniz bir fırsat var: TeknoFest2021.

Temelde bir teknoloji festivali olan TeknoFest2021’e katılmanız için tek ihtiyacınız olan şey bir fikir. Fikrinizin ne kadar iyi olduğu, bunun henüz hayata geçirilip geçirilemeyeceği de önemli değil. Önemli olan bir fikir konusunda zihinsel egzersiz yapmak. Bugün çok başarılı olmayan bir fikrin yarın ne olacağını hiç kimse kestiremeyebilir.

TeknoFest2021 katılmak neden önemli? Bu tip ulusal yarışmalara katılmanın birçok avantajı var. Öncelikle hem kendi fikrinizi sunmayı hem de festival kapsamında başka fikirlere yakından tanıklık etme fırsatını elde edeceksiniz. Festivalde aslında kendi fikirlerinizin, uğraşlarınızın ve kendinizin de ne kadar değerli olduğunu göreceksiniz.
Bu tür yarışmaların diğer bir avantajı ise sizinle beraber ömür boyu gidecek olması. Yani, birkaç yıl sonra siz yüksek lisans veya doktora için bir başvuru yaptığınızda (Türkiye ya da dünyada), bu yarışma sonuçlarını (başarılı olsun ya da olmasın) başvurunuzu güçlendirmek, diğer adaylar arasında sıyrılmak ve seçilmek için kullanabilme fırsatını yakalayacaksınız. Başvuru yaptığınız kişi veya kurumlar, sizin en azından fikir üretmeye çalıştığınızı veya grup çalışmasına yatkınlığınızı bilecekler. Bu sizin araştırma ve üretme azminizin en büyük kanıtı olacak.

Lütfen aşağıda paylaşılan TeknoFest2021 ile ilgili bilgilere göz atın ve belirlediğiniz ilginizi çeken alanlarla ilgili ne tür projelerin geliştirilebileceğini düşünün.

Son başvuru tarihi 28 Şubat 2021 olan TeknoFest21 için, lütfen hocalarınız ile iletişime geçin. Hocalarınıza, fikirlerinizden ve yapmak istediklerinizden bahsedin. Onlar da bu fikirlerin daha iyi nasıl şekillendirilebileceği konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

TeknoFest21 etkinliğinden birlikte olmak dileğiyle.

TeknoFest21 Açıklama Notu
 

Son Güncelleme Tarihi : 22.03.2021 19:54 Okunma Sayısı : 446

Son Duyurular