Teknoloji Fakültesi Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminde fakültemizi tercih eden Ağaç İleri Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümlerine yeni kayıt olan öğrencilere Teknoloji Fakültesini tanıtmak ve öğrencilerin karşılaşabilecek sorunlar ile ilgili bilgiler vermek için oryantasyon programımız 24-25 Eylül 2019 Tarihleri arasında AKM B Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Oryantasyon Programında Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hilmi Toker açılış ve tanışma konuşmasını yaparak, öğrencilere Teknoloji Fakültelerinin kuruluş amacını ve vizyonu hakkında bilgiler vermiştir. Ayrıca sayın Dekanımız bu fakültelerden geçmiş dönemlerde mezun olan öğrencilerin Mühendis ünvanı ile bir çok kamu kurumunda ve özel sektörde iş sahibi olduklarını, meslek odalarına kayıt olabildiklerine değinmiştir.

Oryantasyon programı kapsamında fakülte açılış dersini Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Rahmi Aras tarafından verilmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Rahmi Aras açılış dersinde Mesleki ve Teknik Eğitimin Geleceği konusunda öğrencilere önemli bilgiler vermiş ve onlara iş hayatı için önemli önerilerde bulunmuştur. 
 
   
    

Programın 25 Eylül 2019 tarihinde yapılan bölümünde ise Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Gürcan Çetin tarafından öğrencilere MSKÜ Eğitim Öğretim yönetmeliği ile ilgili bilgiler verilmiş, Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Şube Müdürü Belda Korkmaz tarafından öğrenci değişim programları tanıtılmış ve Doç. Dr. Osman Özkaraca tarafından Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilmiştir. Program sonunda öğrencileri kampus içerisinde bulunan evcil ve yabani hayvanlar konusunda bilgilendirmek amacı ile Doç. Dr. Nurdan Saraç tarafından Kampüs Patileri sunumu gerçekleştirilmiştir. 

Program sonunda öğrencilerin soruları ve görüşleri alınarak Dekan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yeniocak, Doç. Dr. Serkan Ballı ve Dr. Öğr. Üyesi Volkan Ramazan Akkaya ile Kampüs gezisi gerçekleştirilmiştir.  
 

Son Güncelleme Tarihi : 09.10.2019 15:12 Okunma Sayısı : 2499

Son Haberler