Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü-Akademik Dönem Açılışı Ziyareti

2021-2022 eğitim öğretim bahar yarıyılının başlaması nedeni ile öğrencilerimiz derslerinde ziyaret edilmiştir. "Akademik Bahar Dönemi Açılış Ziyaret ve Bilgilendirme Programı" kapsamında 08 Mart 2022 tarihinde "ESM 1004 Bilgisayar Programlama", "ESM 2012 Isı Kütle Transferi II" ve "ESM 3548 Enerji Planlaması" dersleri sırasında ziyaret edilmiş olup, ziyarette Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hilmi TOKER'e Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali KEÇEBAŞ ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gürcan ÇETİN eşlik etmiştir.

Prof. Dr. Hilmi TOKER ziyaret sırasında öğrencilerimize hitabında; "Covid 19 Küresel Salgın Hastalık Süreci"nde yeni bir aşamaya gelindiğini, bu dönemde derslere devam etme konusunun büyük önem arz ettiğini söylemiştir. Prof. Dr. Hilmi TOKER konuşmasında  "Enerji" konusunun öneminin arttığını bu alanda projeler geliştirilmesinin önemli olduğunu ifade etmiştir.

Prof. Dr. Ali KEÇEBAŞ'ta bölüm başkanı olarak öğrencilere hitabında benzer şeyleri ifade ederek, öğrencilerin talepleri için "Akademik Danışmanları"ndan başlayıp, bölüm başkanı ve Dekanlık Makamına kadar sıralı olarak iletişim kanallarının açık olduğunu dile getirmiş ve öğrencilerimize başarılar dilemiştir.

Teknoloji Fakültesi ailesi olarak bizlerde öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileriz.   

 

Son Güncelleme Tarihi : 18.03.2022 15:53 Okunma Sayısı : 1182

Son Haberler