Öğrencilerimize TÜBİTAK 1002 Programı Projesinde Bursiyer Olma Fırsatı (Son Başvuru 28 Şubat 2022)

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ersan GÜRAY yürütücülüğünde fakültemiz Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları Prof. Dr. Ali KASAL ve Arş. Gör. Dr. Tolga KUŞKUN'un yer aldığı proje ekibi tarafından yürütülecek olan ve TÜBİTAK 1002 Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunan "Genetik Algoritmalar Yöntemiyle Ahşap Sandalye Düzlemsel Çerçevelerinde Topoloji ve Boyut Optimizasyonu" başlıklı proje çalışmalarında Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri arasından 2 öğrenci bursiyer olarak çalıştırılacaktır.

Bursiyer başvurusu için son başvuru tarihi 28 Şubat 2022 (Pazartesi) olup, başvuruların öğrencilerimiz tarafından şahsen Arş. Gör. Dr. Tolga KUŞKUN'a belirtilen süre içinde iletilmesi gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 25.02.2022 09:42 Okunma Sayısı : 1024